Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ BLOGGER... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ...

1. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ...
2. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ...
3. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΦΙΑ...
4. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΑΙ...
5. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...
6. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...
7. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑ...
8. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ...
9. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ...
10. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHAT BOX ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ...ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

BASKET TV - RADIO (THΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ;

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

***Ανάγκη για βοήθεια
Η μικρή ενός έτους Κατερίνα, κόρη γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία.Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ξαναμεταβεί στο νοσοκομείο στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχισή της. ‘όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει για να σωθεί η μικρή Κατερίνα. Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό.
Εθνική Τράπεζα: 767/704891-28
Σαλονικίδου Ελένη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930462124,
0049-178-828-9501
Συρόπουλος Κώστας
http://katerinasyropoulou.blogspot.com/

***Ανάγκη για αιμοπετάλια
Ο 15χρονος Νίκος Καραντάνης που πάσχει από λευχαιμία, χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια. Η ομάδα αίματός του είναι Α - και όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα στο Ιπποκράτειο, καθημερινά από τις 08:00 ως και τις 13:00.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΕΙ - XANTMΠΟΛ - ΠΟΛΟ ΚΑI AΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΟΚ...

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΟ www.volleypaok.blogspot.com ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ: www.volleypaok.blogspot.com ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΗ...

Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ!!! ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΟ: www.volleypaok.blogspot.com ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ...

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ετοιμος για το ματς της Καβάλας


Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας, αναζητεί ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (5μ.μ) την Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την καλή του πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές, να κάνει το 3Χ3, ξεπερνώντας ταυτόχρονα και το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με την απουσία του τραυματία Χρήστου Χαρίση.

Ο Παναγιώτης Καυκής που συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις προπονήσεις της εβδομάδας, θα πάρει τη θέση του Χαρίση στην αποστολή, ενώ οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι: Wesson, Καυκής, Βασιλειάδης, Κυρίτσης, Τσιάρας, Diarra, Mulaomerovic, Gregory, Tomasevic, Μαρμαρινός, Σίμτσακ και Δεμερτζής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Καλαφατάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καβάλα δήλωσε: “το πρόβλημα που προέκυψε με το Χαρίση είναι σημαντικό, γιατί ο Χρήστος και έμπειρος παίκτης είναι και πολλά μπορεί να δώσει στην ομάδα, αλλά και σε μία στιγμή που ήταν πολύ ανεβασμένος ήρθε ο τραυματισμός του. Συμβαίνουν όμως αυτά, είμαστε αναγκασμένοι με αυτά τα προβλήματα να λειτουργήσουμε και να το ξεπεράσουμε εκ των ενόντων, με την βοήθεια και την προσπάθεια όλων των υπολοίπων παικτών της ομάδας. Θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε λίγο τα πλάνα μας, αλλά είναι θετικό ότι και ο Mulaomerovic ανεβαίνει και ο Καυκής είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ και ο Δεμερτζής έδωσε στην ομάδα αυτό που έπρεπε στο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε. Η Καβάλα είναι μία ομάδα αξιόλογη, που έχει ξένους με ποιότητα και μαζί με τους Ελληνες που διαθέτει είναι ένα σύνολο πολύ υπολογίσιμο. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες που είναι στην ίδια θέση, η Καβάλα έχει καλύτερο ρόστερ. Εχουν καλά κορμιά, μπορούν να τρέξουν, έχουν ενθουσιασμό, παίζουν σε γεμάτο γήπεδο, έκαναν τρεις νίκες κι αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Λένε ότι το γεγονός πως παίζουν συνέχεια το τελευταίο διάστημα θα τους έχει κουράσει. Εγώ θα έλεγα ότι αυτό τους βοηθά να βρουν έναν καλύτερο ρυθμό, αλλά είναι στο χέρι να επιβάλλουμε στο παιχνίδι το ρυθμό που εμείς θέλουμε. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι και υπομονή για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: