Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ BLOGGER... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ...

1. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ...
2. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ...
3. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΦΙΑ...
4. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΑΙ...
5. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...
6. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...
7. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑ...
8. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ...
9. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ...
10. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHAT BOX ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ...ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

BASKET TV - RADIO (THΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ;

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

***Ανάγκη για βοήθεια
Η μικρή ενός έτους Κατερίνα, κόρη γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία.Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ξαναμεταβεί στο νοσοκομείο στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχισή της. ‘όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει για να σωθεί η μικρή Κατερίνα. Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό.
Εθνική Τράπεζα: 767/704891-28
Σαλονικίδου Ελένη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930462124,
0049-178-828-9501
Συρόπουλος Κώστας
http://katerinasyropoulou.blogspot.com/

***Ανάγκη για αιμοπετάλια
Ο 15χρονος Νίκος Καραντάνης που πάσχει από λευχαιμία, χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια. Η ομάδα αίματός του είναι Α - και όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα στο Ιπποκράτειο, καθημερινά από τις 08:00 ως και τις 13:00.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΕΙ - XANTMΠΟΛ - ΠΟΛΟ ΚΑI AΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΟΚ...

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΟ www.volleypaok.blogspot.com ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ: www.volleypaok.blogspot.com ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΗ...

Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ!!! ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΟ: www.volleypaok.blogspot.com ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

"Ψυχολογία, σοβαρότητα και προσήλωση"




Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Καβάλα, τη σημασία του αγώνα και την πεποίθηση πως η ομάδα βρίσκει σιγά - σιγά τον εαυτό της και έχει τη δυνατότητα να πετύχει τους στόχους της μίλησαν ο Kenny Gregory και ο Βασίλης Σύμτσακ μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης. Αναλυτικά οι δύο παίκτες δήλωσαν τα εξής :


Kenny Gregory: “Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση πλέον και παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση, ενώ μοιάζουμε και περισσότερο ομάδα. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί είναι παιχνίδι εκτός έδρας, και παράλληλα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την τρίτη μας νίκη στη σειρά. Θα είναι δύσκολο, γιατί τη νίκη θα κυνηγήσουν σίγουρα και οι γηπεδούχοι, αλλά πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε με τη νίκη το Σάββατο. Δεν έχουν επίσης σημασία τα ονομαστικά μεγέθη των ομάδων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το λογικό φαβορί, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα με την ίδια προσοχή και σεβασμό όπως και τις μεγάλες ομάδες, είναι το ίδιο με το να παίζεις Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Το ότι είμαστε το φαβορί δεν σημαίνει έξτρα πίεση, απλά πρέπει να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε τη δουλειά μας». Σχολιάζοντας την αλλαγή στο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια είπε : «Η αλλαγή μας έγκειται κυρίως στο ότι βγάζουμε περισσότερη ένταση στην προπόνηση και παίζουμε πιο σκληρά μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να προσανατολιστούμε περισσότερο στην ενίσχυση της άμυνάς μας, γιατί εκεί ήταν το αδύνατό μας σημείο. Δεν μπορείς να ανησυχείς ιδιαίτερα για την επίθεση, γιατί είναι περισσότερο θέμα μέρας, άλλες φορές τα σουτ θα μπουν κι άλλες όχι. Στην άμυνά σου όμως μπορείς να βασίζεσαι πάντα». Ακόμη, απαντώντας σε ερώτηση για το ρόλο που θα παίξει η παρουσία του William Daniels για την Καβάλα, καθώς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σχολίασε τα εξής : «Γνωρίζω τον Daniels από το φιλικό που παίξαμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν νεαρό και πολύ καλό παίκτη, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους ψηλούς λόγω των miss-match. Παρόλα αυτά, δε νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σαν ομάδα. Είναι σίγουρο επίσης, πως η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ενθουσιώδης, αυτό συμβαίνει πάντα με τις ομάδες που παίζουν για πρώτη φορά στην Α1 και έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με ομάδες που δεν έχουν ξαναπαίξει στο γήπεδό τους και βέβαια να τις κερδίσουν. Αυτό όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να μας επηρεάσει, μάλλον πρόκληση είναι για μας. Απλά πρέπει να πάμε και να κάνουμε τη δουλειά μας».


Στη συνέχεια, ο Βασίλης Σύμτσακ δήλωσε: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να αναφερθώ στον τραυματισμό του Χαρίση, τον οποίο πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα και αποτελεί σίγουρα πλήγμα για μας, γιατί ο Χρήστος είναι σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής. Θα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για την Καβάλα λοιπόν, για τον Χρήστο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, προερχόμαστε από δύο νίκες και θέλουμε και την τρίτη σερί. Δεν υποτιμούμε την Καβάλα λόγω όλων αυτών που έχουν γίνει όλη τη χρονιά, πιστεύω θα πάμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και θα το κερδίσουμε. Είναι σίγουρο πως θα προσέξουμε το παιχνίδι, δεν μας παίρνει να μην το κάνουμε, γιατί έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με αυτά που περιμέναμε από εμάς για την ομάδα, οπότε θέλουμε πάνω απ’ όλα να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε 12 ισάξιους παίκτες και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τους πιέσουμε, σύμφωνα πάντα με τις εντολές του προπονητή, και να τους εμποδίσουμε να παίξουν αυτό που μπορούν, σίγουρα δε να μην κάνουν το παιχνίδι που έκαναν με τα Τρίκαλα. Έχουμε την ψυχολογία, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε σωστά. Ακριβώς στον τομέα αυτό της ψυχολογίας έχουμε βελτιωθεί πολύ, αυτό πιστεύω είναι το κλειδί και σίγουρα μετά τις δύο τελευταίες νίκες πιστεύουμε πολύ περισσότερο στον εαυτό μας και στην ομάδα.» Τέλος, σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, τόνισε : «Όπου και να παίξαμε φέτος, είχαμε την παρουσία των φιλάθλων μας, έχουν έρθει να μας υποστηρίξουν. Είναι πάρα πολύ σημαντικοί για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: